Home
Contact
Login
Dakbedekking

Klus en Onderhoudsbedrijf HDG is een vakkundig bedrijf dat jaren tussen de vleugels van twee familie bedrijven heeft gelopen en dan nu onder deze nieuwe firma naam werkzaamheden uitvoert. Hierdoor kunnen wij dan ook alle vormen van onderhoud uitvoeren dat wij meer dan 50 jaren ervaring hebben. De particulierenmarkt is de grond legger voor het oprichten van deze organisatie. De werkzaamheden breidde zich snel uit naar renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en service. Met diverse uit een lopende opdrachtgevers, van particulieren, aannemers, projectontwikkelaars tot Vve’s.

Al meer dan 50 jaar zijn wij dan ook een begrip in de dakenbranche. Bij dakrenovaties is het noodzakelijk om vast te stellen welke uitgangspunten van belang zijn. Wilt u het dak overlagen, repareren of een totale renovatie. Kortom voor elke aanpak is een specifieke expertise nodig.

Onze strenge eisen worden naast uw vraag en de bestaande wet - en regelgeving gehouden om zodoende uitmuntend kwaliteit te kunnen leveren. Daar elk project uniek is, zal er vrijwel altijd eerst een dakinspectie moeten plaatsvinden.

Wij kunnen al uw dakwensen realiseren of het nu een vlakke, hellende en vormdaken op elke hoogte. dakrand, lei, en zinkwerken betreft.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende dakinspectie, advies of een op maat gemaakte offerte.